Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Inchirieri Masini in Pitesti

inchirieri masini pitesti Dacia Duster

Inchirieri masini Pitesti va ofera servicii de calitate la cele mai bune preturi din judetul Arges. Cu noi aveti optiunea inchiriati masina in Bucuresti sau in aeroportul Otopeni si sa o predati Pitesti. De asemena puteti sa preluati masina in Pitesti si sa o predati pe orice aeroport din tara sau oriunde in Romania la unul din cele peste 25 de sedii de rent a car ale noastre.

Daca va indreptati inspre Pitesti si planuiti sa petreceti acolo cateva zile, luati-ne in considerare serviciile de inchieri masini in Pitesti pe durata sejurului dumneavostra acolo deoarece se va dovedi a fi o miscare foarte inteleapta.

Un alt avantaj legat de serviciile noastre de inchirieri masini Pitesti este acela ca puteti sa inchiriati masina cu GPS de la sediul nostru care sa se preteze perfect pe necesitatile calatoriei dumneavoastra. In cazul in care veti calatori cu un grup mai mare de persoane, daca vreti sa ii transportati pe toti in acelasi timp atunci veti putea inchiria o masina cu sapte cum ar fi monovolumul Dacia MCV ori Opel Zafira sau noua locuri cum ar fi Renault Traffic, ideala pentru astfel de cazuri.

Daca doriti sa va duceti la munte pentru mai multe zile sau chiar si pentru un weekend puteti sa apelati la serviciile de inchireri masini in Pitesti la sediul nostru, unde va recomandam pentru aceasta calatorie, masina Dacia Duster 4×4 pe care o gasim optima pentru o asemena ocazie.

Indiferent de motivele din spatele vizitei dumneavoastra in Pitesti, disponibiltiatea unei masini personale va va imbunatati considerabil experienta. Motivul principal fiind flexibilitatea de care va bucurati atunci cand aveti o masina la indemana. Fie ca aveti nevoie sa ajungeti in locuri diferit din oras pentru niste intalniri de afaceri, fie ca doriti sa vizitati multiplele lacase de cult ce se gasesc in orasul Pitesti si in imprejurimile acestuia, o masina inchiriata va va da ocazia sa le faceti pe acestea cand si cum doriti dumenavoastra. Planficarea timpului devine mult mai simpla atunci cand nu depindeti de orarele modurilor de transport in comun.

Pentru calatorii la munte pe un teren accidentat va putem sugera Nissan X-TRAIL ori Ford Kuga care e perfecta pentru astefel de situati unde unori aveti nevoie de tractiune 4×4 pentru a depasii unele situatii mai dificile.

Unii clienti au anumite preferinte in legatura cu tipul de motorizare al masinilor, sau tipul de tractiune, fara indoiala daca studiati cu atentie flota de masini de inchiriat disponibila veti gasi cu siguranta ceva care sa se plieze cel putin partial pe preferintele dumneavoastra.

Ar fi cazul sa mentionam ca indifirent de tipul de masina de inchiriat, sau de perioada de timp pentru care o veti inchiria, toate contractele noastre de inchirieri vin cu o asigurare de baza inclusa. Aceasta asigurare este destul de comprehensiva si este menita sa va protejeze de majoritatea micilor probleme ce pot aparea cand conduceti.

Mai exista desigur multe alte avantaje legate de serviciile noastre de inchirieri masini in Pitesti asa ca va invitam sa cititi cu interes website-ul pentru mai multe informatii si detalii in legatura cu ofertele si promotiile noastre, va garantam ca nu veti regreta.

This entry was posted in Blog, Feautered and tagged , , . Bookmark the permalink.